Två lyckade KA-uppdrag

Mitt i Linköping på Nygatan har nu restaurangkedjan Berlin Kebab blivit redo för öppning, och på Tanneforsgatan som ligger precis intill har även ett Waynes Coffee satt igång. Det är Lidéns fastigheter som är i farten, och det är roligt att se att Linköping utvecklas, och i detta fall genererar ett större utbud av restauranger och caféer. Någon som har varit med på plats för att göra dessa öppningar möjliga är vår kontrollansvarige, Per Carlfjord.

Från Aurums centrala kontor har han smidigt kunnat rulla in på cykeln under byggnationstiden för att kolla till projekten. Detta resulterade i två slutbesked från kommunen som sa att lokalerna var godkända, och därmed har båda öppnat för gäster. Dock är Berlin Kebabs besked ännu interimistiskt, men det handlar endast om en skorsten och ett aggregat på utsidan som behöver målas.

Samarbetet med Lidéns fastigheter gick väldigt smidigt och de gjorde ett fantastik jobb med båda lokalerna. Har du någonsin vägarna förbi Linköping kan du ju kika in på en lunch och fika, för att uppleva det själv.