Aurum Fastighetsutveckling levererar högkvalificerade tjänster till fastighetsägare. Vi söker nu dig som vill arbeta med projekt från tidiga skeden till inflyttning och driva fram idéer till affärer. Vi ger dig möjligheten att utvecklas som en del av ett mindre team i ett öppet och glatt arbetsklimat med stöttande och erfarna kollegor. Förutom att Aurum erbjuder dig spännande karriärmöjligheter har du som medarbetare hos oss förmåner som ger dig trygghet och som skapar balans mellan arbete och privatliv, vilket ger möjlighet till en aktiv fritid. Som anställd hos oss har du förmåner som till exempel tjänstepension, friskvård och en flexibel arbetstid – frihet under ansvar.

Vi tror på utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna trivs, vilket gör att vi levererar mer än 100 procent till våra kunder.

Skicka in din ansökan till jobs@aurumfast.se

Lediga tjänster

Projektledare Mark och Exploatering

Vi söker dig som vill arbeta med projekt i tidiga skeden där vi skapar affärer av idéer. Du har en examen som lantmätare, lantmäteriingenjör eller motsvarande kunskaper via erfarenhet och vidareutbildning. Du har minst tre års erfarenhet av arbete med mark- och exploateringsfrågor. Du kommer arbeta i både mindre och stora detaljplaneprojekt med direktkontakt med fastighetsägaren.

Meriterande om du har förhandlingserfarenheter avseende olika fastighetsfrågor såsom förvärv och exploateringsavtal med olika genomförandefrågor som till exempel exploateringsbidrag, etappindelning, kostnadsbedömning samt servitut och samfälligheter.

I rollen som projektledare har du övergripande ansvar över projekten mot kund. Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande. Du upprättar mål, tidsplan och budget, som bevakas och styrs under projekttiden av dig. Du kommer att upphandla nödvändiga utredningar som krävs i projekten och i arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar. Med din bakgrund som MEX-ingenjör eller motsvarande ingår det att förhandla och ibland upprätta servituts- eller nyttjanderättsavtal, exploateringsavtal, planbeskrivning, markanvisningsavtal. Du hanterar även kontakter med Lantmäteriet, kommuner, exploatörer och andra konsulter. En viktig del i ditt arbete är att hitta en framkomlig väg framåt i detaljplaneprocessen och driva projekten i mål åt kunden med affären i grunden i behåll.

Du möter utmaningar som del av ett mindre team i ett öppet och glatt arbetsklimat med stöttande och erfarna kollegor.

För att trivas i rollen krävs att du är självgående och initiativtagande i ditt arbete. Som person är du kommunikativ, förtroendeingivande och målinriktad samt har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du utgår från vårt kontor i Linköping eller Norrköping med uppdrag i hela Östergötland. B-körkort är ett krav då platsbesök krävs i arbetet.

Vi erbjuder dig en varierande arbetsdag

Hos oss är det alltid nära till beslut. Här får du bidra med dina kunskaper och erfarenheter till teamet. Vi har varierande projekt från smått till stort, från idéer som leder till detaljplaneprocesser till genomförande av byggprojekt.

Vi erbjuder kollektivavtal med Innovationsföretagen inom Almega, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, tjänstepension samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Hos oss finns det möjlighet att bli delägare i företaget genom ett optionsprogram, för de som delar företagets värderingar och arbetsmoral.

 

Vi gör löpande urval fram till den 18 oktober!

Välkommen med din ansökan!