Aurum Fastighetsutveckling levererar högkvalificerade tjänster till fastighetsägare. Vi söker nu dig som vill arbeta med projekt från tidiga skeden till inflyttning och driva fram idéer till affärer. Vi ger dig möjligheten att utvecklas som en del av ett mindre team i ett öppet och glatt arbetsklimat med stöttande och erfarna kollegor. Förutom att Aurum erbjuder dig spännande karriärmöjligheter har du som medarbetare hos oss förmåner som ger dig trygghet och som skapar balans mellan arbete och privatliv, vilket ger möjlighet till en aktiv fritid. Som anställd hos oss har du förmåner som till exempel tjänstepension, friskvård och en flexibel arbetstid – frihet under ansvar.

Vi tror på utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna trivs, vilket gör att vi levererar mer än 100 procent till våra kunder.

Skicka in din ansökan till jobs@aurumfast.se

Vem söker vi?

Vi söker löpande efter drivna personer som är beredd att satsa på sin karriär som projektledare. Lämplig utbildning är Lantmätare, civil- eller högskoleingenjör, fastighetsekonom eller person med examen från yrkeshögskola. Projektledare är en krävande roll så du behöver ha lite branscherfarenhet att luta dig mot. Hos oss har du stora möjlighet att utvecklas vidare då vi är generösa med utbildning och stöttning inom våra projekt. Här är det alltid nära till beslut och du får bidra med dina kunskaper och erfarenheter till teamet.

Tveka inte att skicka in ditt CV till oss på jobs@aurumfast.se!

Välkommen med din ansökan!